Personuppgifter och Register på Sävsjö Brukshundklubb

Ansvarig för GDPR: Helene Strömqvist

Hemsidan www.savsjobk.se finns på Din Studio och kontonamnet finns på one com och kan ändras av webbansvarig och kassören.

• savsjobk@gmail.com tillgång till denna har kassören och webbansvarig.
  • Medlemsregistret. Används för att sprida information till klubbens medlemmar i form av e-post. Nya medlemmar ansluts till det centrala registret. Tillgång till registret har medlemsansvarig och kassören. I medlemsregistret finns en funktion för att söka medlemskap för tävlande inför tävlingar. Denna funktion nås av tävlingsansvarig, tävlingssekreterare och kassören.
  • SBK tävling samt SBK prov. Används för tävlingsverksamheter . Klubbens konton kan användas av tävligsansvarig och tävlingssekreterare.
  • Nyckar till klubbstugan. Kassören har ett pappersregister över vilka som innehar nycklar till klubbstugan.
  • Kursanmälningarna går till utbildningsansvarig som fördelar dem till respektive instruktör och medlemsansvarig och kassör samt till studiefrämjandet. Alla anmälningar förstörs efter kursens avslut.
  • Resultatlistor från klubbens tävlingar sparas 2 år i en pärm på klubben.
  • Alla kort på hemsidan är godkända av respektive person.
  • Klubben har 2 facebook-konton. Ett konto för enbart klubbens medlemmar och ett för allmänheten. Administratör är klubbens kassör eller medlemsansvarig.